Alush Kryeziu  Republika e Kosovës, Rrezor (Mleqan)
Nëntor 2006
27.11.2006 Alush Kryeziu

Të nderuar nxënës, prindër e mësimdhënës !
Gëzuar 28 Nëntorin – Festën e Madhe Kombëtare

28 Nëntori – neve na mbush forcë për të vazhduar betejën në planin kombëtar e arsimor. Duke pasur parasysh këtë vlerë, dua të përmend se edhe në shkollën tonë, ashtu sikurse në shumë 28 Nëntor edhe në këtë Nëntor, ne po festojmë, duke përkujtuar ngjarjet e rëndësishme të historisë sonë.
Me këtë rast falënderojmë angazhimin e nxënësve e mësimdhënësve të cilët nuk pushuan se vepruari për të realizuar objektiva në shenjë respekti për 28 Nëntoret e Lavdisë sonë Kombëtare.
Nxënësit bashkë me arsimtarët e shkollës përgatiten një program më këngë, valle e recitime, mësimdhënësit e nxënësit ekspozuan punimet e tyre didaktike në shumë lëndë mësimore, u hap ekspozita me punime të nxënësve në lëndën e artit figurativ dhe gjithashtu grupi letrar shkroi shumë poezi.
Në këtë Nëntor ne kemi arsye edhe më shumë, të festojmë sepse shkolla jonë në këtë vit po mbush 60 vjet të punës se saj në edukimin e shumë brezave.

Rroftë 28 Nëntori !
Lavdi Dëshmorëve të Kombit !


 

 

 

Aktivitetet për nder të 28 Nëntorit:

Grupi letrar shkroi poezi

(Hap faqen "Grupi letrar")

 


Ekspozita:

 

 

 

Punime didaktike nga nxënës e mësimdhënës

Ekspozitë në lëndën kulturë figurative etj..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto nga programi festiv