Shkolla Rrezor  Republika e Kosovës, Malishevë, Rrezor (Mleqan), SHFMU "Beqir Gashi" – Publike

KOSOVISION CONTEST – Prezantimi i projektit

Sot në sallën e Asamblesë Komunale në Malishevë u bë prezantimi i projektit: KOSOVISION CONTEST – Fëmijët bëjnë të ardhmen e Kosovës

Prezantimin e projektit e bënë: Gonxhe Mejzini dhe Tahir Bakalli nga Qendra Didaktike e Gjakovës. Pjesëmarrës ishin drejtoret e shkollave fillore të komunës sonë.

Gjerësisht kliko >>>>këtu<<<<<

Lidhje: www.kosovision.ch

Lidhje: http://www.kosovision.org


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.