Tema Arsimore  (Platformë Personale)

U mbajt “Testi i Arritshmërisë 2010” për klasat e nënta

"Testi i Arritshmërisë 2010" për klasat e nënta është mbajtur, sot në qendrën numër tre, në Shkollën e Mesme Profesionale “Lasgush Poradeci” në Kijevë. Në këtë qendër kanë mbajtur testin 10 shkolla të komunës së Malishevës ("Bajram Curri”, "Beqir Gashi", "Deshmoret e Fshatit Bubavec", "Gjergj Kastrioti", "Kajtaz Ramadani", "P.N.Luarasi", "Tafil Kelmendi", "Visar Krasniqi" dhe "Xhevë Krasniqi-Llaadroci”).

Drejtori i DKA-së, z. Isuf Morina ka përshëndetuer nxënësit, administratorët dhe vëzhguesit e në veçanti ka uruar nxënësit për sukses në arritje të poenëve në këtë test me dimension kombëtar. 


Nga MASHT-i, testin e ka administruar z. Isuf Gashi, nga DKA, Remzi Buçaj, Emine Krasniqi si dhe drejtori i Shkollës se Mesme Profesionale "Lasgush Poradeci", z. Bedri Javori.

  • Publikimi i rezultateve do të bëhet me datë 08 korrik 2010.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.